Iskalnik

Kontakt

RSSInstagram

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Dnevi evropske kulturne dediščine in Teden kulturne dediščine

Prijava prireditve

POMEMBNO OBVESTILO:

Rok za prijavo dogodkov za uvrstitev v tiskano brošuro smo podaljšali do 20.5.2021. Roka za uvrstitev v spletni program dogodkov ni.

 

Spoštovani,

prosimo vas, da v prijavni obrazec vpišete podatke o vašem dogodku, prireditvi ali dejavnosti. Če želite prijaviti več dogodkov, vpišite vsakega posebej.

Bodite pozorni, da ob uspešno opravljeni prijavi dogodka na vaš e-naslov, ki ste ga navedli za komunikacijo s koordinatorjem, prejmete obvestilo o uspešni prijavi.

Obrazec za prijavo dogodkov v program Dnevov evropske kulturne dediščine smo prilagodili spletnem napovedniku dogodkov Sveta Evrope www.europeanheritagedays.com in s spletnim vmesnikom je omogočen avtomatski prenos iz naše spletne strani na stran Sveta Evrope.

Pomembno: Rok za oddajo je 17. maja 2021. Obrazca po tem datumu ne bomo umaknili iz spleta, saj bo na voljo za vpis dogodkov, ki bodo objavljeni v spletnem napovedniku. Dogodki, ki bodo prijavljeni po 17. maju, ne bodo vključeni v tiskano brošuro Program prireditev, temveč le v spletni napovednik dogodkov.

Za dodatne informacije pokličite 01/400-7972 ali 051/273 305.

Nataša Gorenc 

E-pošta: natasa.gorenc@zvkds.si.

Za oddajo dogodka se je potrebno registrirati. Registracijo lahko opravite tukaj. V primeru, da ste se že registrirali, pa se lahko prijavite na stran tukaj.

V primeru pozabljenega gesla, lahko novo geslo zahtevate tukaj.

© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE