Iskalnik

Kontakt

RSS

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes

V tednu kulturne dediščine so se devetošolci OŠ Riharda Jakopiča podali po sledeh Riharda Jakopiča in njegovih sodobnikov. Med kulturnim dnevom so pridno fotografirali.

Učenci izbirnega predmeta vzgoja za medije: televizija so iz zbranega materiala, s pomočjo spleta in starih razglednic pripravili razstavo Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes.

Razstava bo en mesec bogatila 3. nadstropje naše šole. Ogledali si jo bodo vsi učenci šole, pa tudi starši, ki bodo prišli na praznični bazar. Tako počasi končujemo naše bogato delo v evropskem letu kulturne dediščine.

V tednu kulturne dediščine so se devetošolci OŠ Riharda Jakopiča podali po sledeh Riharda Jakopiča in njegovih sodobnikov. Med kulturnim dnevom so pridno fotografirali. Učenci izbirnega predmeta vzgoja za medije: televizija so iz zbranega materiala, s pomočjo spleta in starih razglednic pripravili razstavo Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes. Razstava bo en mesec bogatila 3. nadstropje naše šole. Ogledali si jo bodo vsi učenci šole, pa tudi starši, ki bodo prišli na praznični bV tednu kulturne dediščine so se devetošolci OŠ Riharda Jakopiča podali po sledeh Riharda Jakopiča in njegovih sodobnikov. Med kulturnim dnevom so pridno fotografirali. Učenci izbirnega predmeta vzgoja za medije: televizija so iz zbranega materiala, s pomočjo spleta in starih razglednic pripravili razstavo Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes. Razstava bo en mesec bogatila 3. nadstropje naše šole. Ogledali si jo bodo vsi učenci šole, pa tudi starši, ki bodo prišli na praznični bV tednu kulturne dediščine so se devetošolci OŠ Riharda Jakopiča podali po sledeh Riharda Jakopiča in njegovih sodobnikov. Med kulturnim dnevom so pridno fotografirali. Učenci izbirnega predmeta vzgoja za medije: televizija so iz zbranega materiala, s pomočjo spleta in starih razglednic pripravili razstavo Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes. Razstava bo en mesec bogatila 3. nadstropje naše šole. Ogledali si jo bodo vsi učenci šole, pa tudi starši, ki bodo prišli na praznični bV tednu kulturne dediščine so se devetošolci OŠ Riharda Jakopiča podali po sledeh Riharda Jakopiča in njegovih sodobnikov. Med kulturnim dnevom so pridno fotografirali. Učenci izbirnega predmeta vzgoja za medije: televizija so iz zbranega materiala, s pomočjo spleta in starih razglednic pripravili razstavo Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes. Razstava bo en mesec bogatila 3. nadstropje naše šole. Ogledali si jo bodo vsi učenci šole, pa tudi starši, ki bodo prišli na praznični bV tednu kulturne dediščine so se devetošolci OŠ Riharda Jakopiča podali po sledeh Riharda Jakopiča in njegovih sodobnikov. Med kulturnim dnevom so pridno fotografirali. Učenci izbirnega predmeta vzgoja za medije: televizija so iz zbranega materiala, s pomočjo spleta in starih razglednic pripravili razstavo Kjer preteklost sreča prihodnost: kulturni pomniki nekoč in danes. Razstava bo en mesec bogatila 3. nadstropje naše šole. Ogledali si jo bodo vsi učenci šole, pa tudi starši, ki bodo prišli na praznični b
© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE