Iskalnik

Kontakt

RSSInstagram

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Pravno obvestilo za e-novice

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o novostih in dogodkih s področja ohranjanja in varstva kulturne dediščine, o splošnih informacija povezanih z zakonodajo, razpisi, aktualnih razstavah in publikacijah kot tudi o domačih in mednarodnih projektih povezanih z našo kulturno dediščino.

Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je ZVKDS.

E-obvestila prejemate v skladu z Zakonom o elektronskih komunikacijah na osnovi vaše prijave na prejemanje e-obvestil na ZVKDS spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah, nakupa ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje. S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da >ZVKDS< obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. ZVKDS lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu, pri čemer za novičarsko listo lahko uporablja zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

Posameznik ima skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da ZVKDS osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za predvidene namene, pri čemer bo ZVKDS v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil. Navodila za odjavo preko prejetega e-obvestila: V vsakem e-obvestilu je v nogi sporočila objavljena povezava >Odjava<, na katero kliknete in sledite postopku odjave.

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE