Iskalnik

Kontakt

RSSInstagram

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Kulturni bazar 2023

Kulturni bazar je namenjen strokovnim delavkam in delavcem v vzgojno-izobraževalnih zavodih ter vsem drugim strokovnjakom v kulturnih ustanovah, ki se zavedajo pomena kulture in umetnosti kot enega pomembnejših elementov vzgoje in izobraževanja. Z medsebojnim sodelovanjem, povezovanjem različnih področij ter kakovostno kulturno-umetnostno vzgojo v formalnem in neformalnem izobraževanju prispevamo k inovativnejšemu učnemu okolju ter celovitemu razvoju otrok in mladih.

Jubilejni, 15. Kulturni bazar prinaša bogat program strokovnega usposabljanja. Skoraj petdeset dogodkov na ta dan udeleženkam in udeležencem omogoča, da si program oblikujete po svojih potrebah in željah. Osrednja tema Kulturnega bazarja 2023 je Ustvarjalnost za trajnostni razvoj.

Na Kulturnem bazarju 2023 se bo kot vsa leta predstavil tudi ZVKDS, ki aktivno sodeluje v vseh fazah projekta. Razstavni prostor, namenjenemu področju kulturne dediščine, bo v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma.

Na celodnevni prireditvi se bodo odvijala strokovna predavanja, predstave, delavnice, razstave,…  Predstavniki ZVKDS sodelujejo v Klubu Cankarjevega doma na okrogli mizi, z naslovom Tradicija, trajnost, ustvarjalnost – kako prenesti izkušnje preteklosti zanamcem (več v priponki Program strokovnega predavanja, str.10). V dvorani M1 se bodo predstavili DEKD in TKD 2023: Redka in dragocena znanja, spretnosti in poklici z izbranimi primeri dobrih praks (več v priponki Program strokovnega predavanja, str.12).V dvorani E2 bomo izvedli predavanje z delavnico Oživeti »staro« hišo (več v priponki Program strokovnega predavanja, str.17)

 

Na brezplačno strokovno usposabljanje se prijavite z e-prijavo.

https://cankarjevdom.eventsair.com/2023-kulturni-bazar/kulturni-bazar-20...

Zaradi učinkovitejše organizacije, pa tudi zaradi številčnih omejitev udeležbe na posameznih dogodkih, prijavo posredujte čim prej, najpozneje do 24. marca 2023. Izpolnjena in poslana e-prijava je vaša vstopnica na izbrane dogodke, hkrati pa vam omogoča pridobitev potrdila o udeležbi na strokovnem usposabljanju.

 

Prepričani smo, da so številne partnerske vezi, ki  se bodo spletle ta dan v Cankarjevem domu, pomembne za razvoj načrtne kulturno-umetnostne vzgoje v kulturi.

VABLJENI!

Program v priponki spodaj.

Dodatne informacije o Kulturnem bazarju 2023: Milena Antonić

E milena.antonic@zvkds.si  M 041365984

© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE