Iskalnik

Kontakt

RSSInstagram

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Kulturni bazar 2016

Kulturni bazar 2016 bo potekal 31. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani. Enodnevna prireditev, ki poteka kot strokovno usposabljanje, je namenjena strokovnim delavcem v vzgoji in izobraževanju ter kulturi, študentom ter vsem, ki kulturno-umetnostno vzgojo vključujete v svojo delo.  Hkrati pa so vrata Cankarjevega doma ves dan odprta tudi širši javnosti – otrokom in mladim ter vsem, ki jih zanimata kultura in kulturno-umetnostna vzgoja.
Na Kulturnem bazarju 2016 se bo kot že nekaj let do zdaj predstavil tudi ZVKDS, ki aktivno sodeluje v vseh fazah projekta. Predviden razstavni prostor, namenjenemu področju kulturne dediščine, bo v prvem  preddverju Cankarjevega doma. Na celodnevni prireditvi se bodo odvijala strokovna predavanja, predstave, delavnice, razstave, več na povezavi www.kulturnibazar.si

ZVKDS se bo predstavil s 3 projekti: Dnevi evropske kulturne dediščine - DEKD, Teden kulturne dediščine - TKD, SPOZNAJ, VARUJ, OHRANI- SVO.

V dvorani M3,4 bosta Nataša Gorenc in Milena Antonić med 9.00 in 9.45 posebej  predstavili Teden kulturne dediščine 2016: DedIŠČIna OKOli nas. Na razstavnem prostoru pa  bomo izvajali tematsko zasnovane delavnice.

Informacije: Milena Antonić | Območna enota Maribor Slomškov trg 6 | 2000 Maribor | T 02/22 84 859 | M 041/365 984 | E milena.antonic@zvkds.si

 

© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE