Iskalnik

Kontakt

RSSInstagram

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Prireditve

LACHA gostuje: Rising Stars NEJC MIKLOŠIČ – koncert

Občina: Mestna občina Maribor
Regija: Podravska regija

Lokacija dogodka:
Spletni dogodek

Link dogodka:
Link dogodka

Kontakt za prijave / informacije:
+386 (0)2 228 12 50

Spletna stran:
https://www.vetrinjski-dvor.si/

Organizator:
Narodni dom Maribor


Festival Vilinsko mesto je skupni projekt Narodnega doma Maribor, društva Hiša! in Zavoda MARS Maribor. Produkcija: Narodni dom Maribor, 2020

Čas dogodka
03. 12. 2020, 19:00

Opis dogodka

Lacha s sproščenimi glasbenimi dogodki poživlja mariborsko kulturno sceno, v prijetnih kotičkih prireja koncerte manj znanih, a talentiranih glasbenikov, glasbenic, jam sessione, improvizirana sodelovanja, ki prinesejo neslutene glasbene vrhunce, nova poznanstva in priložnosti. Lacha je druženje vseh, ki imamo radi glasbo in Maribor.

Podrobnejši opis dogodka

Lacha meša posebne, glasbene koktejle. Sestavine so skrbno izbrane, dobro premešane, primerno kul postreženi koktejli pa osvežujejo že(l)jno občinstvo. Lacha s sproščenimi glasbenimi dogodki poživlja mariborsko kulturno sceno, v prijetnih kotičkih prireja koncerte manj znanih, a talentiranih glasbenikov, glasbenic, jam sessione, improvizirana sodelovanja, ki prinesejo neslutene glasbene vrhunce, nova poznanstva in priložnosti. Lacha je druženje vseh, ki imamo radi glasbo in Maribor. Nejc Miklošič se bo predstavil v zasedbi Young Office Band - skupina šestih glasbenikov, ki jih poleg dobrega prijateljstva druži ljubezen do glasbe. Spoznali so se na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor, kjer so že med šolanjem sodelovali v različnih komornih in orkestrskih zasedbah. Vsi člani skupine svoje glasbeno izobraževanje nadaljujejo na priznanih fakultetah po Evropi. Kot Young Office so začeli delovati sredi leta 2018, z željo nabirati in deliti znanje in izkušnje z ljudmi. Glasba, ki jo igrajo, je iz pokrajin jazza, funka in popa ter zapeljivih stranskih poti. ◊ Nejc Miklošič – vokal, Ion Delić – klaviature, Lan Vračun – bobni, Tjan Šoštarič – bas VILINSKO MESTO 2020 Festival Vilinsko mesto je skupni projekt Narodnega doma Maribor, društva Hiša! in Zavoda MARS Maribor. Produkcija: Narodni dom Maribor, 2020 Program je nastal v sodelovanju z Umetnostno galerijo Maribor, Centrom plesa, Lutkovnim gledališčem Maribor, Mladinskim kulturnim centrom Maribor, Muzejem narodne osvoboditve Maribor in ob podpori Mestne občine Maribor. Program Vilinskega mesta je brezplačen in nadvse privlačen. Udeležba v vseh aktivnostih poteka na lastno odgovornost. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa; za morebitne spremembe spremljajte www.vetrinjski-dvor.si!

LACHA gostuje: Rising Stars  NEJC MIKLOŠIČ – koncert
© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE