Iskalnik

Kontakt

RSS

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Dogodki

VILINSKA ČITALNICA IGRALNICA – skupinska branja, igranje, druženje, pravljice

Občina: Mestna občina Maribor
Regija: Podravska regija

Lokacija dogodka:
Vetrinjski dvor - Studio

Kontakt za prijave / informacije:
Vetrinjski dvor

Spletna stran:
https://www.vetrinjski-dvor.si/

Organizator:
NARODNI DOM MARIBOR


Organizator: Narodni dom Maribor v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor (Izvajalci: Zavod MARS Maribor, Vojka Miklavc, prostovoljke in prostovoljci)

Čas dogodka
03. 12. 2018, 16:00-19:00
Odpiralni čas: 16:00-19:00

Opis dogodka

Vilinska čitalnica igralnica je prostor, kjer se srečujemo mali in veliki, ki se radi igramo, vzamemo knjigo v roke, se družimo in pletemo nova znanstva in prijateljstva.

Podrobnejši opis dogodka

Vilinska čitalnica igralnica je prostor, kjer se srečujemo mali in veliki, ki se radi igramo, vzamemo knjigo v roke, se družimo in pletemo nova znanstva in prijateljstva. Igra je primarna, spontana in notranje motivirana dejavnost, preko katere se otrok uči, raziskuje in spoznava sebe in svet. Igre in igrače, ki smo jih pripravili, povabijo k urjenju gibalnih sposobnosti in spretnosti, občutenju, reševanju problemov, razvoju domišljije in ustvarjalnosti, sproščanju, uresničevanju želja, sodelovanju, razumevanju in upoštevanju drugih. S knjigo potujemo v domišljijske svetove, spoznavamo nove besede, vzpostavljamo zaupne odnose in se sprostimo. Berimo drugim, sebi – knjiga je zaklad. Ob pol sedmih zvečer, preden se vilinke in vilinci odpravimo spat pa še pravljica – na mehkih blazinah v krogu prijateljev – branje za sladke sanje. Izvajalci: Zavod MARS Maribor, Vojka Miklavc, prostovoljke in prostovoljci Organizator: Narodni dom Maribor v sodelovanju z Zavodom MARS Maribor

Dostopnost
Dostopno za slepe in slabovidne
Dostopno za gluhe in naglušne
Dostopno za gibalno ovirane
Dostopno za intelektualno ovirane osebe

© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE