Iskalnik

Kontakt

RSSInstagram

Prijavite se na Občasnik

Privoščite si dobro čtivo in spoznajte našo kulturno dediščino!
Za vas pripravljamo vsebine s področja varstva, zakonodaje, razstav, publikacij in domačih ter mednarodnih projektov.

Od prepričevanja do priporočil

Avtor: Damijana Slabe, torek 12.04.2016

Ko smo s sodelavci postavljali spletne strani, nismo vedeli, kako jih boste sprejeli. Zasnovali smo jih z mislijo na uporabnike: katere informacije potrebujejo, kako jim lahko pomagamo, kaj svetujemo in priporočamo?

Odzivi, ki smo jih prejeli od vas, so potrdili, da smo na pravi poti. Pika na i pa je bila seveda tudi nagrada S Kudos in uvrstitev na natečaj svetovne platforme Awwwards.

Z zanimanjem smo prebrali tudi vaše kritike in predloge za dopolnitev  ter jih upoštevali, kolikor se je le dalo. Še enkrat vam sporočamo, da pripravljamo spletne strani tudi v angleščini. Skupini prvih blogerjev se je pridružila Sabina Ravnikar, ki vas navdušuje z zelo branimi zgodbami iz našega arhiva.

Za nami je prva številka občasnika, naslednji teden bo z vami že nova aprilska izdaja na katero se lahko prijavite v nadaljevanju spletne strani. Še enkrat povabilo vsem, da se nam pridružite in skupaj ponudimo lastnikom in ljubiteljem kulturne dediščine informacije – priporočila, ki jih potrebujejo pri njenem ohranjanju in varstvu. 

Dediščino varujejo ljudje, strokovnjaki jim pri tem lahko le pomagamo.

© 2015 ZVKDS, VSE PRAVICE PRIDRŽANE